Kiscserkész vezetők

A kiscserkész raj vezetői bemutatkoznak.

A kiscserkész raj rajparancsnoka:


Márkus Lilla (Korat), 21

Márkus Lilla, Korat vagyok, 21 éves, a Műszaki egyetemen tanulok környezetmérnök hallgatóként. 2006 óta cserkészkedem a csapatban, azóta rengeteg élményben volt részem, az itt tanultakat szeretném közvetíteni a kiscserkészeknek. Vezetőként különösen sokat tanultam. A Kolibri őrs vezetőivel és Gerbillel közösen szerkesztjük a csapatújságot, a Nyúzt. Hobbijaim: jazz tánc, zongora, foglalkozás a kutyámmal, Zsemivel.


A Kolibri őrs - kiscserkész lány őrs vezetői: 


Velkey Virág (Gidrán), 19

Velkey Virág, Gidrán vagyok, 18 éves, idén érettségiztem a Deák Téri Evangélikus Gimnáziumban. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemre szeretnék menni textiltervezői szakra. Idén egy OKJ-s képzést kezdtem el a témában, illetve egy rajzi előkészítőre is járok. Már 8 éve cserkészkedem! 3 éve vagyok kiscserkész őrsvezető, Nyúz szerkeztő a csapatban! Nekem nagyon sok pluszt adott a cserkészet, az őrsvezetőim, az őrstársaim. 

Rónaszékiné Boromissza Katalin (Kati), 23

Tervezőgrafikusként diplomáztam, s mester szakon továbbra is tanulok a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Idén nyáron házasodtunk össze a szintén kapisztrán Kuvasszal, s boldogan élünk, míg meg nem... Bár 12 évesen már cserkészkedtem, a Kapisztránokhoz hosszú szünet után, 3 éve csatlakoztam. Azóta veszek részt a kiscserkész programok szervezésében és a csapatújság szerkesztésében. Rengeteget tanulok és kapok a gyerekektől, s a többi vezetőtől. 

A Denevér őrs - kiscserkész fiú őrs vezetői:


Rónaszéki János (Janó), 18

Rónaszéki János,18 éves vagyok. A Budapesti Ward Mária Gimnáziumban tanulok, idén fogok végezni. Történelem-hittan szakos tanár szeretnék lenni. 2 éve vagyok aktív cserkész a Kapisztránoknál, 10 évvel ezelőtt pedig itt voltam a csapatban kiscserkész. 5 évig versenyszerűen fociztam a REAC-ban. Hobbi szinten gitározok.

Velkey Vince, 16

Velkey Vince 16 éves vagyok, a budapesti Piarista Gimnáziumban tanulok. Leginkább a matek érdekel, ebben az irányban tervezek továbbtanulni. Tanulok brácsázni, régóta zenekarban is játszom. Szeretek olvasni, vagy sakkfeladványokat böngészni. A cserkészcsapatba 10 évesen kerültem, azóta sok élményben volt itt részem. Szeretnék hasonlókat szerezni a most csatlakozó gyerekeknek is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése