2015. január 31., szombat

Téli tábor Scooby Doo-val

Az idei téli tábor is Isaszegen volt, melyen a nagycserkészek mellett a kiscserkészek is részt vettek, méghozzá (az akkori) teljes létszámmal.

Isaszegen találkoztunk Scooby Doo-val és barátaival, akik szokás szerint épp egy bűntény felderítésén fáradoztak. Az isaszegi falusiak ugyanis meg voltak rettenve a köztük terjengő vámpíros históriáktól, habár a vámpírokat még nem látta senki? Megpróbáltunk segíteni Scooby Doo-nak azzal, hogy kikérdeztük a „helyi plébánost”, kocsmatölteléket, motelt építő üzletembert, ministránst és még sok más szereplőt, arról, hogy mit tud. Végül kiderült, hogy nincsenek is vámpírok a környéken, csak a vámpíroktól való félelmet és a históriák keltette turisztikai érdeklődést kívánta kihasználni a kevés hívőt magáénak tudó plébános, illetve az üzletember. (A történeket a plébános kezdte el terjeszteni.)

A nyomozós délelőtt után még sok program várt ránk: kirándulás, esti „tűz”, sportnap és persze sok-sok játék. Az utolsó napon sok élménnyel és egy S betűs – mint Scooby Doo – medálkával térhettünk haza. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése